Duurzaam 2018!

Megaborn gaat 2018 in met goede voornemens op het gebied van het beperken van de CO2 uitstoot.

We streven naar het verminderen van de reisbehoefte, het gebruik van duurzamere vervoerswijzen en het zuinig omgaan met de middelen die we hebben. Dit zijn onze plannen voor het nieuwe jaar:

  1. We maken gebruik van digitale systemen zoals AFAS en BIM om beter met elkaar en opdrachtgevers op afstand te kunnen communiceren. Ook plannen we onze fysieke afspraken zo efficiënt mogelijk in. Op deze manier blijven de reiskilometers beperkt.
  2. Waar mogelijk is openbaar vervoer ons reisalternatief. De ligging van ons nieuwe, duurzame kantoor in Apeldoorn stimuleert het reizen met OV.
  3. Als we toch rijden, rijden we zuinig! 2018 zal later herinnerd worden als het jaar waarin elektrisch rijden binnen Megaborn zijn intrede deed. Waar we in 2017 mochten proeven van de waterstof auto is inmiddels de eerste elektrische auto op weg voor Megaborn.

Ook goede voornemens op het gebied van duurzaamheid? Megaborn helpt u graag met het verankeren van duurzaamheid in uw projecten. Kijk wat wij voor u kunnen betekenen op www.werkenaanduurzaamheid.nl.

Gelukkig 2018!